Grote TV huren

Grote TV huren

Een grote TV huren voor een professionele bedrijfspresentatie, filmavond of als begeleiding op beursen en evenementen. Bij Eventrentals huurt u een TV van 65 inch ofwel een diameter van 165 cm met een Philips beeldbuis.

Een Grote TV huren is vaak een betere oplossing dan een Beamer en een scherm. De kwaliteit van het beeld is zeer hoog en blijft ook in lichte ruimtes helder.  Onze smart TV’s zijn makkelijk te bedienen en beschikken over vele aansluitingsmogelijkheden. Beelden kunt u tonen vanaf bijvoorbeeld uw laptop of een USB stick.

24/7 fullservice

  • 7 dagen in de week leveren/ophalen!
  • Corporate en ook Particulier!
  • Inc. plaatsen en instaleren!
  • A-klasse materialen!

Grote TV huren op standaard

TV op voet huren

Onze TV’s worden geleverd op een professionele standaard van het merk Hewlett Packard  met plaats voor een laptop of game console. De standaard is verrijdbaar en in hoogte verstelbaar.

Met onze grote TV’s komt u zeker goed voor de dag. Neem contact met ons op wanneer u vragen heeft over de mogelijkheden van de televisie of wanneer u een reservering wilt maken.

HDMI signaal over grote afstand of splitsen?

Het beste beeld krijgt u via een HDMI aansluiting. Dient u een signaal over grote afstand te verplaatsen dan kunnen wij u tevens helpen aan een HDMI Extender. Wilt u juist een signaal splitsen en weergeven op meerdere TV’s? Dat is mogelijk met een HDMI splitter.

Grote TV huren bij Eventrentals

Een TV huren bij Eventrentals is snel geregeld en wij bieden u complete service. Wij brengen te TV’s tot op hun plek en zorgen voor de installatie. Na afloop van de huurperiode halen wij de TV wederom bij u op.