Bubble Voetbal

Bubble Voetbal

Bubble voetbal is een nieuwe en hilarische sport. Een potje voetbal met een extra grote hindernis! Iedere speler begeeft zich namelijk in een grote opgeblazen bal. Zodra het startsein gegeven is stormen de teams op elkaar af en is het de combinatie tussen kracht, tactisch spel en uithoudingsvermogen die uit zullen maken welk team zal overwinnen.

Bubble voetbal kan bijna overal

Bubble voetbal kunt u inzetten op bijna elk sportief of ludiek evenement, een verjaardagsfeest, bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest. Het enige dat u nodig heeft is een locatie die groot genoeg is om het spel uit te voeren. Daarbij dient de ondergrond geen scherpe of sterk slijtende oppervlake te bevatten. Deze sport is dus prima uitvoerbaar op een grasveld, in een gymzaal of op het strand of een zandvlakte.

Bubble voetbal inhuren

Eventrentals biedt u de mogelijkheid om Bubble voetbal in te huren voor bij u op locatie. Wij leveren u desgewenst het complete pakket aan ballen, doelen en een voetbal.

Heeft u een groots evenement en heeft u behoefte aan spelbegeleiders? Geen probleem! Wij kunnen professionele instructeurs inzetten op uw evenement die de activiteit van begin tot einde en van top tot teen verzorgen.

Prijzen bubble voetbal

8  ballen € 200,-
10 ballen € 250,-
12 ballen € 300,-
16 ballen € 400,-
18 ballen € 450,-
20 ballen € 500,-

2 professionele doeltjes € 75,-

Bubble voetbal op het strand?

Heeft u geen eigen locatie, maar wilt u deze gave sport een keer zelf beleven? Kom naar onze vaste locatie te IJmuiden aan Zee! U heeft dan tevens de mogelijkheid om Bubble Football te combineren met sporten als blokarten, powerkiten, outdoor lasergamen of RIB varen.

(prijzen zijn excl. BTW)