Airhockey tafel huren

Airhockey tafel huren

€225,-

Airhockey tafel huren voor een geslaagd evenement? Bij Eventrentals huurt u een professionele airhockey tafel die uw gasten een goede spelbeleving garandeert. De zware kwaliteitstafel van 100 kilo staat als een huis en is voorzien van een elektronisch scorebord boven het speelveld. De twee luchtmotoren van de tafel zorgen ervoor dat er constant een goede gelijkverdeelde luchtdruk wordt gecreëerd, waardoor de puk als een kogel over de tafel schiet.

24/7 fullservice

  • 7 dagen in de week leveren/ophalen!
  • Corporate en ook Particulier!
  • Inc. plaatsen en instaleren!
  • A-klasse materialen!

De tafel heeft een speelveld met belijning zodat meerdere spellen mogelijk zijn. Door de grootte van 7 foot is deze airhockey tafel zeer geschikt om met meerdere deelnemers te spelen en toernooitjes te organiseren. Aan beide kanten kunnen twee personen tegelijkertijd spelen. Totaal kunnen dus 4 personen tegelijkertijd actief zijn.

Airhockey is zeer populair op grote en kleine evenementen. Heeft u interesse in het huren van een airhockey tafel? Bel ons direct of stuur ons een aanvraag via de mail. Airhockey wordt door veel van onze klanten afgenomen in combinatie met arcade gameslasergamen op locatie of spellen als bubble voetbal.

Eventrentals levert de Airhockey tafel bij u af en installeert deze tot op zijn plek. Na het evenement wordt de tafel wederom door ons opgehaald.