Photobooth huren

€350

Maak je evenement memorabel met onze Photobooth-verhuurdiensten in heel Nederland! Eventrentals biedt een breed scala aan Photobooths voor bruiloften, bedrijfsevenementen, feesten en meer. Leg onvergetelijke momenten vast met vrienden, familie of collega’s met onze eenvoudig te gebruiken, moderne Photobooths.

Digitale photobooths

Onze Photobooths zijn uitgerust met hoogwaardige camera’s en afdrukopties, waardoor gasten direct foto’s kunnen printen om als aandenken mee naar huis te nemen. Deel je plezierige momenten direct via sms, e-mail of sociale media dankzij onze geavanceerde technologie en wifi-connectiviteit.

Verschillende uitvoeringen Photoboots

White Glossy

Black Glossy

Geen reclame !

Op maat gemaakte photostrips voor elk bijeenkomst!

Of het nu gaat om gepersonaliseerde fotostrips, digitale achtergronden, filters of thema-props, Eventrentals zorgt voor een unieke ervaring die past bij jouw evenementthema. Ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte Photobooth die aan jouw wensen voldoet.

Voeg een vleugje plezier en onvergetelijke herinneringen toe aan jouw evenement met onze Photobooth-verhuurdiensten. Neem vandaag nog contact met ons op om beschikbaarheid te controleren, tarieven te bespreken en jouw Photobooth te reserveren voor een fantastische fotosessie

Breed selectie van lijsten

Digitaal verstuurd per e-mail ( optie )

Na gestuurd dag na het event met alle single , gif en official shoots

Direct printen ook mogelijk voor een meer prijs*