Escape game op locatie

Escape Game Box

€35,- p.p.

Escape Box Game: Een Wereld van Spanning in Een Kist

Stel je een avontuur voor dat je overal kunt beleven, van de comfort van je eigen huis tot een spannende locatie voor een groepsevenement. Dat is precies wat de Escape game! Het is een meeslepende en uitdagende escape game verpakt in een compacte kist, waarmee je samen met maximaal 5 personen ontsnappingspuzzels kunt oplossen.

De Magie van deze Teambuilder

24/7 fullservice

  • 7 dagen in de week leveren/ophalen!
  • Corporate en ook Particulier!
  • Inc. plaatsen en instaleren!
  • A-klasse materialen!

De Escape Box game combineert het opwindende mysterie van ontsnappingsspellen met de vrijheid om te spelen waar je maar wilt. Of je nu een avondje met vrienden plant, een teambuildingactiviteit organiseert of gewoon op zoek bent naar een uniek entertainmentidee, deze game heeft het allemaal.

Hoe Werkt Het?

Elke Escape Box bevat een reeks raadsels, aanwijzingen en uitdagende puzzels die je moet oplossen om te ontsnappen. Werk samen met je team, gebruik je logica en creativiteit, en ontrafel het mysterie voordat de tijd om is. Het is een race tegen de klok en een test van je probleemoplossende vaardigheden.

Overal en Altijd Speelbaar

Een van de beste aspecten van de Escape Box game is dat je het kunt spelen waar en wanneer je maar wilt. Of het nu in je woonkamer, op een picknick in het park, of zelfs op een bedrijfsevenement is, de Escape Box game past zich aan aan jouw locatie en schema.

Verrijk Je Evenement met deze teambuilder wat al in 1,5 uur gespeeld kan worden

Met een maximum van 180 personen die tegelijkertijd kunnen deelnemen, is de Escape Box game ideaal voor grote groepen en teambuildingactiviteiten. Het brengt mensen samen en test hun samenwerking en communicatie op een boeiende manier.

Reserveer Nu en Ontsnap aan de Routine

Klaar voor een avontuur dat je niet snel zult vergeten? Reserveer je Escape Box game en laat de spanning beginnen. Of je nu een groep vrienden, collega’s of familieleden hebt, deze game zal een blijvende indruk achterlaten en gespreksonderwerp zijn.

Mis de kans niet om de wereld van ontsnappingsspellen te betreden met de Escape Box game. Neem contact op en ontdek hoe je deze unieke ervaring aan jouw evenement kunt toevoegen. Het is tijd om te ontsnappen aan de routine en de opwinding te omarmen!