Arcade huren

Arcade huren

v.a. €125,-

Arcade huren doet u bij Eventrentals!

Tover uw evenementenlocatie, bedrijfspand, sporthal of andere locatie om tot een echte retro arcade hal. Laat uw gasten weer terug gaan in de tijd en probeer elkaars high score te verbeteren op spellen zoals Tetris, Pacman, Metal Slug of Mortal Combat.

De Arcade machines van Eventrentals zijn van top tot teen gestyled en bieden dan ook een complete beleving aan uw gasten. Op elke machine kan met twee deelnemers gespeeld worden waardoor u op een kleine ruimte toch veel mensen kunt vermaken.

24/7 fullservice

  • 7 dagen in de week leveren/ophalen!
  • Corporate en ook Particulier!
  • Inc. plaatsen en instaleren!
  • A-klasse materialen!

Arcade huren

Retro Arcade consoles zijn een geweldige aanvulling op bijzondere evenementen.

Wanneer u de arcadekasten wilt huren dan zorgt Eventrentals voor het complete plaatje. De kasten worden bij u op locatie afgeleverd en geïnstalleerd. Na afloop van het evenement halen wij de games weer op. U hoeft dus alleen de locatie ter beschikking te stellen.

Arcade huren voor evenementen

Arcade huren
complete arcade gameroom inrichten?

Het inrichten van een Arcadehal/ ruimte is vaak op grote evenementen een toegevoegde waarde aan de totale beleving. Wanneer u reeds diverse activiteiten op een programma heeft staan zijn deze game consoles een gave aanvulling. In plaats van een saaie wachtruimte kunnen uw gasten zich vermaken door het spelen van diverse spellen.

Vaak gecombineerd

Organiseert een evenement met meerdere onderdelen, acts en activiteiten dan is een arcade ruimte goed te combineren met activiteiten zoals outdoor of indoor lasergamen of bijvoorbeeld bubble football op uw eigen locatie.